معمارسرا

دانلود پروژه معماری، نقشه های معماری، پاورپوینت معماری

پاورپوینت کف کاذب

پاورپوینت کف کاذب

 

 

 

طی سالیان متمادی عدم توجه به کف سازی حوادث زیادی به بار آورده که بیشتر آن ها شامل زیان های جانی می باشد. همچنین زیان مالی ناشی از این حوادث برای جامعه جبران ناپذیر است.
کف سازی مناسب و نظافت منظم و صحیح می تواند تعداد حوادث در مورد لغزش و… را کاهش دهد. با این وجود مهمترین اقدام در این کار طراحی صحیح و ارائه مناسب ترین کف با توجه به نیاز است.
در ادامه مبحث سعی شده مطالبی در مورد طراحی، انواع کف از نظر کاربرد، استاندارد ها و همچنین نظافت و نگهداری آن ارئه گردد.

به مجموعه عملیاتی گفته میشود که پس از اتمام عملیات سفت کاری در ساختمان انجام میشود تا ساختمان را به حالت قابل سکونت درآورد
کف سازی سطح مفید اتاقها، سالنها، سرویسها، انبارها و… را تشکیل میدهد. با توجه به محل، کف سازی انواع مختلف دارد مخصوصا برای آخرین قشر کف سازی انواع مصالح لوکس و تزیینی عرضه شده است از قبیل انواع موزاییک، سرامیک، پارکت و کف پوشهای دیگر.

برای کف سازی معمولا ابتدا یک لایه ملات نرم ریخته میشود تا سطح را به صورت هموار درآورد. به همراه این کار پیش بینی های مربوط به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی ضروری است. پس از آن بسته به مورد خاکریزی، پوکه ریزی یا ملات ریزی انجام میشود و نهایتا لایه انتهایی، کف نهایی را تشکیل میدهد که میتواند آسفالت، موزاییک، سرامیک، بتن سیمانی و… باشد. در عملیات کف سازی مربوط به نقاطی که در معرض عوامل محیطی (برف و باران و سرما و گرما) قرار دارند، بسته به مورد بعد از ملات اولیه و قبل از ملات ثانویه عایقکاری رطوبتی یا عایقکاری حرارتی یا هر دو انجام میگیرد.

لایه های مختلف کف سازی از پایین به بالادر طبقه همکف:
۱- زمین کوبیده
۲- بلوکاژ (ماکادوم)
۳- بتن مگر
۴- ملات
۵- موزاییک، سنگ و یا سرامیک
۶- کفپوش در صورت لزوم

 

فهرست پاورپوینت :

کف سازی
کلیات کف سازی
جزییات كف سازی
کف سازی در زیرزمین ها
لایه های مختلف کف سازی از پایین به بالا در طبقه همکف
زمین کوبیده
بلوکاژ (ماکادوم)
بتن مگر
ملات

 

دانلود پاورپوینت کف کاذب

صفحات: 97 اسلاید

فرمت فایل: پاورپوینت – PPT – قابل ویرایش

 

 

پرداخت و دانلود با کلیه کارت های بانکی عضو شتاب

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
Twitter Facebook Digg yahoo