نقشه سالن غذاخوری اتوکدی
نقشه سالن غذاخوری اتوکدی
دانلود نقشه اتوکدی سالن غذاخوری 208 نفره (قابل استفاده برای سالن غذاخوری کارخانجات،دانشگاه ها، رستورانها و تالارها)
شامل: پلان + 4 جهت نما
مساحتی تقریبی: 1000 متر مربع
با ریزفضاهای کامل + مبمان + اندازه گذاری
فرمت فایل: اتوکدی – DWG – قابل ویرایش
*************
غذاخوری تا حدودی همانند خانه است و فضاهای جداگانهای دارد که باید هم به صورت مستقل از یکدیگر باشند و هم باید با هم در ارتباط باشند. اولین فضای مهم در رستوران و غذاخوری، طراحی آشپزخانه است که حدود 30 تا 40 درصد از فضای غذاخوری را اشغال میکند. بدون آشپزخانه شما چیزی ندارید و هنگام برنامهریزی برای چیدمان باید از این محل شروع کنید.
سالن غذاخوری اصلی، 40 تا 60 درصد از فضای یک رستوران را به خود اختصاص می دهد، چراکه مانند آشپزخانه، رستوران بدون مشتری و محل غذاخوری تعطیل خواهد شد.
سرویس بهداشتی: بهتر است کمی در نزدیکی آشپزخانه باشد تا بتوان به راحتی به لولهکشیهای آب دسترسی پیدا کرد و البته از داخل سالن رستوران قابل مشاهده باشد. اگر فضای کافی در پلان وجود دارد، بهتر است سرویس بهداشتی جداگانه ای مختص پرسنل تعبیه گردد. اگر سرویس بهداشتی پشت یک دیوار است و قابل دید نیست، باید از علائم راهنما بر روی دیوار استفاده کرد.
منطقه ورودی نیز مهم است، زیرا اولین مکان پس از ورود به داخل یک غذاخوری است. باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا ورود و خروج افراد به با تداخل مواجه نشود.
*************
دانلود نقشه اتوکدی سالن غذاخوری 208 نفره (قابل استفاده برای سالن غذاخوری کارخانجات،دانشگاه ها، رستورانها و تالارها)
شامل: پلان + 4 جهت نما
مساحتی تقریبی: 1000 متر مربع
با ریزفضاهای کامل + مبمان + اندازه گذاری
فرمت فایل: اتوکدی – DWG – قابل ویرایش