استاندارد های طراحی آشپزخانه – سری اول
استاندارد های طراحی آشپزخانه – سری اول
.
.
.
.
ابعاد و اندازه های استاندارد در آشپزخانه :
.
.
فضای لازم بر روی میز غذاخوری برای هر نفر 60 سانتی متر می باشد . بنابرین اگر در یک سمت میز 2 نفر بشینند باید اندازه ی آن سمت میز 120 سانتی متر باشد . البته در بعضی موارد اندازه ها برای مییز ها کمی بزرگتر گرفته می شود .
.
.
ابعاد میز 4 نفره در صورتی که در هر چهار سمت یک نفر بنشیند :75 * 90
ابعاد میز 4 نفره در صورتی که در یک طرف میز 2 نفر و در طرف دیگر نیز 2 نفر بنشیند : 80 * 120
ابعاد میز 6 نفره در صورتی که در هر دو طرف میز 3 نفر بنشیند : 100 * 180
ابعاد میز 2 نفره : 75* 75
ابعاد میز 12 نفره در صورتی که در دو طرف میز یک نفر و در دو طرف دیگر 5 نفر بنشینند : 105 * 300
ابعاد میز 10 نفره در صورتی که در دو طرف 2 نفر و در دو طرف دیگر 3 نفر بنشینند : 180 * 120
ابعاد میز 6 نفره در صورتی که در دو طرف یک نفر و در دو طرف دیگر 2 نفر بنشینند : 120 * 90
من عددکلی فضارو میخوام لطفا
فضای مورد نیاز برای آشپزخانه بستگی به تعداد اعضای خانواده ، متراژ کلی خانه و… دارد . ولی برای محاسبه ی این مورد همچنین می توانید این کونه عمل کنید که : تعداد ساکنین خانه مثلا” 6 نفر باشند .
یعنی در دو طرف میز 2 نفر و در دو طرف دیگر یک نفر بنشیند و برای هر نفر 60 سانتی متر فضای لازم را در نظر بگیریم به جز عرض میز که بایذ بزرگتر محاسبه شود مثلا” 110 سانتی متر . حالا 110*120 می شود اندازه میز. برای محاسبه جای صندلی ها و فضای جا به جایی آنها به هر طرف یک متر اضافه می کنیم . یعنی داریم 220*210 .پس از این موارد باید به فاصله ی دیوار از میز و صندلی هم توجه داشته باشیم . حداقل این مورد 80 سانتی متر محاسبه شود .بنابراین حداقل به هر طرف 80 سانت نیز اضافه می کنیم . که نتیجه 290*300 خواهد بود . برای محاسبه در مرحله ی بعدی اندازه کابینت ها و یخچال و محل قرار گیری ملزومات آشپزخانه به این متراژ اضافه خواهد شد .
mishe lotfan andaze haye estandarde yakhchalo fero mashine zarf shuei va lebas shuei dakhele cabino behem begid?
sry k kheili sari niaz daram
tnx
بله ، حتما” .