معماری شیشه ای و حرکت های نو

معماری شیشه ای و حرکت های نو
موضوع تحقیق : معماری شیشه ای و حرکت های نوین
اختراع شیشه تحولی عظیم در معماری دنیا ایجاد کرد ، به گونهای که امروزه شهرهای جهان زیبایی خود را مدیون این تحول بزرگ درصنعت تولید میدانند . با تغییر سبک معماری از رومی به گوتیک ، کاربرد شیشه در دنیای معماری جایگاه خود را تا ابد پیدا کرد . شاید بتوان معماری سبک گوتیک در شمال اروپا را دوره اول معماری شیشهای نامید.
آغاز قرن بیستم در واقع عصر فضا و زمان نامیده می شود ، عصر زیبایی شناسی در حرکت ، متغیر بودن و هیجان در ماشین . پل شبارت در کتاب معماری شیشه ای خود در سال 1914 می نویسد : ما بیشتر زندگیمان را در اتاق های بسته سر کرده ایم . این فرهنگی است که با آن بزرگ شده ایم و عادت کرده ایم . سبک معماری ما تا حد زیادی تحت تاثیر فرهنگ ما بوده است . چنانچه بخواهیم تغییری در فرهنگمان ایجاد کنیم به ناچار باید در سبک معماری مان تغییر ایجاد کنیم و این امر تنها به وسیله ترک اتاق های بسته و تغییر دادن آنها حاصل می شود .
با نهادینه شدن و معرفی معماری شیشه ای ، راه برای عبور نور طبیعی خورشید ، ماه و ستارگان نه فقط از طریق پنجره ای کوچک بلکه از طریق دیوارها که صرفا از شیشه و آن هم شیشه های رنگی ساخته می شوند هموار می شود . بدین ترتیب محیط جدیدی که به وجود می آوریم ، فرهنگی نوین را با خود به همراه می آورد .
غرفه های شیشه ای برونو تات نیز به همین منظور طراحی شد و هدفی مشابه را دنبال می کرد که آن به کار گیری بهینه شیشه و استفاده از شفافیت و روشنایی آن درآینده معماری بود. البته شیشه جزو لاینفک کارهای معماران بزرگ از جمله میس وندروهه ، لوکوربوزیه و فرانک لیود است .
تعداد صفحات : 41 صفحه
فرمت فایل : ورد – word – doc – قابل ویرایش
حجم فایل : 768 کیلوبایت
قیمت : 13000 تومان