معمارسرا

دانلود پروژه معماری، نقشه های معماری، پاورپوینت معماری

دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران

گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران

 

 

 

دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران

 

 

 

 

فهرست موارد بحث شده :

 

چکیده
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
تاریخچه سازمان
نوع محصولات تولیدی یا خدمات
شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
طراحی رستوران ظاهر ساختمان ( EXTERIOR IMAGE)
شماره روی میز رستوران
تابلو رزرو
میز صندوق
فایل صورتحساب
گریل روم GRILL ROOM
فود کورت FOOD COURT
تریا TERIA
رستوران‌ های بوفه BUFFET
بخش پنجم
بخش‌های حماسی گیلگمش
فصل ششم
فضاهای مهمان‌ پذیری رستوران‌ها
انواع آرایش‌ های فضای پذیرایی و ابعاد آنها
صندلی‌ های محل غذا خوری رستوران
صندلی‌ ها و میز های غذاخوری
فصل هفتم
نتیجه‌گیری
منابع و مآخذ

و سرپرست کارآموزی مربوطه به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد نحوه ادامه کار دانشجو گردیده و در این جلسه که با حضور نماینده‌ای از معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل می‌شود بسته به موارد تخلف و اشکالات پیش آمده در حین کار، اخطار کتبی و درج در پرونده تا مردود شمردن واحد کارآموزی برای دانشجو می‌توان تصمیم اتخاذ نمود. تصمیمات این جلسه اکثریت آراء لازم الاجرا خواهد بود.

ب) مواردی که باید در نوشتن گزارش کارآموزی مورد توجه قرار گیرد:

۱) کلیه گزارشات کارآموزی می‌بایست با Word XP 2000 – ۲۰۰۳ و در صفحه A4 و یک رو تایپ گردد. تعداد صفحات آن بین ۳۰ تا ۵۰ صفحه باشد. فاصله خطوط معادل ۱ سانتی‌متر، حاشیه سمت راست و چپ ۵/۲ سانتی‌متر و حاشیه بالا و پایین ۲ سانتی‌متر باشد. شماره صفحه در پایین صفحه و به فاصله ۵/۱ سانتی‌متر از لبه کاغذ و در وسط متن قرار گیرد.

۲) طرح روی جلد گزارش کارآموزی صحافی شده مطابق فرم پیوست و زرکوب باشد. (با آرم دانشگاه آزاد)

(توجه): موضوع کارآموزی با تصویب استاد راهنما و سرپرست کارآموزی در واحد صنعتی تعیین می‌گردد.

۳) صفحه اول: آیه مبارکه بسم‌الله الرحمن الرحیم بصورت درشت نوشته شود.

۴) صفحه دوم: مانند فرم پیوست باشد. (بدون آرم دانشگاه)

۵) صفحه سوم: در صورت لزوم به سپاسگزاری و تقدیم اختصاص داده شود.

۶) صفحه چهارم: فهرست مطالب، اشکال و جداول با ذکر صفحات نوشته شود.

۷) صفحه پنجم: چکیده

۸) از صفحه ششم به بعد:

فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل:

۱ـ تاریخچه سازمان

۲ـ نمودار سازمانی و تشکیلات

۳ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات

۴ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی

نکته: حداقل یک ششم زمان کارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.

فصل دوم: ارزیابی بخش‌های مرتبط با رشته علمی دانشجو شامل:

۱ـ موقعیت رشته دانشجو در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته دانشجو در واحد صنعتی

۲ـ بررسی شرح وظایف رشته دانشجو در واحد صنعتی

۳ـ امور جاری در دست اقدام

۴ـ برنامه‌های آینده

۵ـ تکنیک‌هایی که توسط رشته موردنظر در واحد صنعتی بکار می‌رود.

۶ـ سایر مواردی که توسط استاد کارآموزی مشخص می‌گردد.

نکته: حداقل دو ششم زمان کارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.

 

گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران

فرمت : DOC – ورد – قابل ویرایش

تعداد صفحات:  ۸۰ صفحه

قیمت : ۱۵۰۰۰ تومان

 

 

پرداخت و دانلود با کلیه کارت های بانکی عضو شتاب

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Twitter Facebook Google Buzz Digg yahoo Technorati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *