گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران

گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران
فهرست موارد بحث شده:
چکیده
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
تاریخچه سازمان
نوع محصولات تولیدی یا خدمات
شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
طراحی رستوران ظاهر ساختمان ( EXTERIOR IMAGE)
شماره روی میز رستوران
تابلو رزرو
میز صندوق
فایل صورتحساب
گریل روم GRILL ROOM
فود کورت FOOD COURT
تریا TERIA
رستوران های بوفه BUFFET
بخش پنجم
بخشهای حماسی گیلگمش
فصل ششم
فضاهای مهمان پذیری رستورانها
انواع آرایش های فضای پذیرایی و ابعاد آنها
صندلی های محل غذا خوری رستوران
صندلی ها و میز های غذاخوری
فصل هفتم
نتیجهگیری
منابع و مآخذ
و سرپرست كارآموزی مربوطه به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد نحوه ادامه كار دانشجو گردیده و در این جلسه كه با حضور نمایندهای از معاونت آموزشی دانشگاه تشكیل میشود بسته به موارد تخلف و اشكالات پیش آمده در حین كار، اخطار كتبی و درج در پرونده تا مردود شمردن واحد كارآموزی برای دانشجو میتوان تصمیم اتخاذ نمود. تصمیمات این جلسه اكثریت آراء لازم الاجرا خواهد بود.
ب) مواردی كه باید در نوشتن گزارش كارآموزی مورد توجه قرار گیرد:
1) كلیه گزارشات كارآموزی میبایست با Word XP 2000 – 2003 و در صفحه A4 و یك رو تایپ گردد. تعداد صفحات آن بین 30 تا 50 صفحه باشد. فاصله خطوط معادل 1 سانتیمتر، حاشیه سمت راست و چپ 5/2 سانتیمتر و حاشیه بالا و پایین 2 سانتیمتر باشد. شماره صفحه در پایین صفحه و به فاصله 5/1 سانتیمتر از لبه كاغذ و در وسط متن قرار گیرد.
2) طرح روی جلد گزارش كارآموزی صحافی شده مطابق فرم پیوست و زركوب باشد. (با آرم دانشگاه آزاد)
(توجه): موضوع كارآموزی با تصویب استاد راهنما و سرپرست كارآموزی در واحد صنعتی تعیین میگردد.
3) صفحه اول: آیه مباركه بسمالله الرحمن الرحیم بصورت درشت نوشته شود.
4) صفحه دوم: مانند فرم پیوست باشد. (بدون آرم دانشگاه)
5) صفحه سوم: در صورت لزوم به سپاسگزاری و تقدیم اختصاص داده شود.
6) صفحه چهارم: فهرست مطالب، اشكال و جداول با ذكر صفحات نوشته شود.
7) صفحه پنجم: چكیده
8) از صفحه ششم به بعد:
فصل اول: آشنایی كلی با مكان كارآموزی شامل:
1ـ تاریخچه سازمان
2ـ نمودار سازمانی و تشكیلات
3ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات
4ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
نكته: حداقل یك ششم زمان كارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.
فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی دانشجو شامل:
1ـ موقعیت رشته دانشجو در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته دانشجو در واحد صنعتی
2ـ بررسی شرح وظایف رشته دانشجو در واحد صنعتی
3ـ امور جاری در دست اقدام
4ـ برنامههای آینده
5ـ تكنیک هایی كه توسط رشته موردنظر در واحد صنعتی بكار میرود.
6ـ سایر مواردی كه توسط استاد كارآموزی مشخص میگردد.
نكته: حداقل دو ششم زمان كارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.
دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخلی رستوران
فرمت فایل: DOC – ورد – قابل ویرایش
صفحات: 78 صفحه