دانلود نقشه اتوکد پمپ بنزین

دانلود نقشه اتوکد پمپ بنزین
نقشه های اتوکد پمپ بنزین شامل :
پلان با اندازه گذاری و جزئیات (پمپ بنزین + ساختمان اداری)
نمای غربی ، شمالی
موقعیت
جزئیات دستگاه پمپ بنزین و نحوه اتصال به زمین آن
دیاگرام ایزومتریک بهداشت
دیاگرام ایزومتریک جریان مایعات
به همراه ریز فضاها
مساحت تقریبی کل مجموعه : ۴۳۶۰ متر مربع
……………………………………………………………….
در طراحی قسمتهای مختلف پمپ بنزین باید اصول و ضوابط مختلفی در نظر گرفته شود:
لازم است در طراحی استانداردهای NFPA30 و NFPA30A در فاصله گذاریها و سایر موارد مربوطه رعایت گردد.
طراحی جایگاه با در نظر گرفتن بر قانونی جادهها و اصلاحی خیابانها انجام گردد.
کف محوطه جایگاه شامل محوطه مخازن، سکوی عرضه فرآورده، محل احداث کیوسک و محل استقرار خودرو و نفتکش در ترازی بالاتر از گذرهای اطراف قرار گیرد.
بکارگیری کیوسک جهت نصب تجهیزات کنترل و راهبری و همچنین استقرار کارکنان جایگاه لازم میباشد. سایبان با ابعاد مناسب نیز در محل سکوی عرضه فرآورده نیز توصیه میگردد.
محوطه جایگاه میبایست دارای شیب بندی مناسب (حداقل یک درصد) جهت هدایت آبهای سطحی به خارج باشد. ضمنا محدوده استقرار خودروها در مجاورت سکوی عرضه سوخت و محل استقرار نفتکش در هنگام تخلیه میبایست با جدول گذاری مناسب از اطراف مجزا گردیده و فاقد شیب طولی باشد.
با توجه به بند ۶ آئین نامه شعاع چرخش جهت ورود و خروج از محدوده جایگاه میبایست براساس طول و ظرفیت نفتکش تغذیه کننده مخزن جایگاه تعیین گردد. در این صورت مانور نفتکش به محل تخلیه به سهولت میسر میباشد.
لازم است مخزن جایگاه در داخل حوضچه بتنی مسلح ایزوله دفن گردد. ضمنا در مناطقی که سطح آبهای زیرزمینی بالا باشد؛ علاوه بر افزایش حجم بتن ریزی در داخل حوضچه مذکور، ف مخازن با میلگردهایی در داخل بتن مهار میگردد. لازم به ذکر در صورت استفاده از مخازن دوجداره به حوضچه بتنی نیاز نمیباشد.
سطح روی محوطه مخزن میبایست با طراحی سازه مناسب در برابر تردد خودروها با بار متمرکز (بار چرخ) حداقل ۱۰ تن مقاوم باشد.
کلیه لوله کشیها و کابلهایی که در مسیر تردد خودروها واقع میشوند می بایست در کانالهای بتنی قرارگرفته و روی کانالها نیز با دال بتنی پوشیده گردد. ضمنا کلیه کانالهای لوله های فرآورده و کابلهای برق با ماسه بادی پر گردد.
لازم است کف محوطه سواره رو جایگاه با بتن مسلح به ضخامت حداقل ۲۰ سانتیمتر و با لایه سخت کننده رنگی پوشش داده شود.
در محل احداث جایگاههای کوچک لازم است کانال بتنی مقاوم در برابر حریق و انفجار ساخته شود تا از انشعابات شهری ( کابلهای مخابرات، برق و لولههای گاز و آب) که در محدوده جایگاه قرار دارند، محافظت کند.
کلیه مصالح مورد استفاده در ساختمانها، سایبانها و محوطه جایگاه میبایست غیر قابل اشتعال بوده و مورد تایید مراجع ذیصلاح برسد.
باید سیستم روشنایی با حداقل روشنایی استاندارد ۳۰۰-۱۵۰ لوکس در محوطه تخلیه و بارگیری جایگاه نصب شود. سیستم روشنایی دفتر کار جایگاه نیز باید ۵۰۰-۲۰۰ لوکس روشنایی داشته باشند.
باید سایبان مناسب در محوطه جایگاه جهت پیشگیری از تابش مستقیم آفتاب بر روی سیستمهای بارگیری فرآورده (به منظور کاهش بخارات و گازها در اثر گرما) و همچنین پیشگیری از مواجهه کارکنان با تشعشعات خورشیدی، نصب شود. حداقل ارتفاع سایبان از کف محوطه جایگاه باید ۵ متر باشد.
کانال هدایت کننده آب باران و ناودانی برای سایبان در محوطه جایگاه جهت پیشگیری از قندیل در زمستان در نظر گرفته شود.
مجهز بودن سرویسهای بهداشتی به دستشویی و تعداد کافی توالت ( به ازاء هر ۴ دیسپنسر، حداقل ۱ واحد و بیش از ۹ دیسپنسر۳ واحد به ازای هر نفر
در نظر گرفتن امکانات رفاهی اعم از حمام، رختکن و غذاخوری مناسب برای کارکنان الزامی است.
شرایط آب و هوایی محل احداث جایگاه (بیشینه و کمینه دما، میزان بارش، سرعت باد و…) بایستی در نظر گرفته شود و تمهیدات الزم در طراحی لحاظ گردد.
……………………………………………………….
نقشه های اتوکد پمپ بنزین شامل :
پلان با اندازه گذاری و جزئیات (پمپ بنزین + ساختمان اداری)
نمای غربی ، شمالی
موقعیت
جزئیات دستگاه پمپ بنزین و نحوه اتصال به زمین آن
دیاگرام ایزومتریک بهداشت
دیاگرام ایزومتریک جریان مایعات
به همراه ریز فضاها
مساحت تقریبی کل مجموعه : ۴۳۶۰ متر مربع
دانلود نقشه اتوکد پمپ بنزین
فرمت فایل : نقشه اتوکدی – DWG
حجم فایل : ۳٫۵ مگابایت
قیمت: ۱۴۰۰۰ تومان