جزئیات اجرایی طراحی کودکستانی در Guastalla

جزئیات اجرایی طراحی کودکستانی در Guastalla

 

با الهام گرفتن از صحنه ای از ” پینوکیو ” یک گروه معماری برای ایجاد یک محیط آموزشی پر جنب و  جوش و سرزنده دیوارهایی از چوب گلولام را طراحی کردند .

دیوار های پارتیشن شیشه ای همزمان با جدا کردن اتاق های آموزشی شفافیت فضاها را نگه میدارند .

در نمای ساختمان از شبکه های گلولام با ضخامت ۱۶ سانتی متر استفاده شده است . کلیه شبکه ها و تیر و ستون های گلولام بوسیله دستگاه CNC برش خورده و منحنی شده اند .

قاب های منحنی به فاصله تقریبی ۱٫۲۰ متری از یکدیگر قرار گرفته اند .

همچنین در سازه این بنا از تیرهای فولادی باریک نیز برای تحمل نیروهای کششی استفاده شده است .

یکی از دلایل استفاده از شبکه های چوبی گلولام در این فضای آموزشی نزدیکی و ارتباط آن با جنگل است .

در این ساختمان به خوبی از انرژی خورشیدی و روشنایی استفاده شده است و باعث ایجاد انرژی بیشتر و سرزندگی در محیط آموزشی شده است .

مدرسه زندگی پایدار و بهره وری از انرژی را در برنامه های آموزشی خود به کودکان می آموزد .

 

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob viwio Twitter Facebook Google Buzz Digg yahoo Technorati delicious

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *